Hvad er KIK?

KIK er en virksomhed som importerer og forhandler hjælpemidler for blinde og svagsynede, døve og hørehmæmmede samt ældre, gigtramte og bevægelsessvage. KIK har et stort og bredt sortiment, og dette gør det muligt at imødekomme mange af vores kunders behov og ønsker.

Hvilke hjælpemidler forhandler KIK?

Hos KIK finder du et bredt sortiment af hjælpemidler. Vores produktsortiment inkludere blandt andet stokke og støttestokke, telefoner til ældre, svagtseende og hørehæmmede, husholdninshjælpemidler til brug i køkkenet, digitale afspillere til DAISY lydbøger, diktafoner samt emblemer til markering. Størstedelen af produkterne henvender sig til blinde og svagtseende, men vi har med tiden erfaret at der også er et stort behov for hjælpemidler til hørehæmmet, ældre og til folk som er gangbesværet eller gigtramte. Mange af hjælpemidlerne har også indbygget tale, som gør dem nemme at bruge for blinde og svagtseende.

KIK's historie

KIK blev stiftet af Kim Rasmussen i 1995 og startede som en lille butik med hjælpemidler til blinde og svagsynede. KIK differentierede sig fra mange af sine konkurrenter ved at have en fysisk butik og showroom, som gjorde det muligt for kunderne og brugerne at komme ind i butikken for at se, mærke og afprøve produkterne før køb. I september 2007 valgte KIK at flytte fra en lille butik i Valby til nyere og større lokaler i Høje Taastrup. Grundet et stigende behov for hjælpemidler og manglende plads, var det nødvendigt at få et større butikslokale og lager til de mange nye produkter. I 2008 overtog KIK salget af hjælpemidler fra Instituttet for Blinde og Svagtseende, da de ikke længere ønskede at drive salg af hjælpemidler, og i dag har vi et stærkt samarbejde med hjælpemiddelsudstilling ude på instittuttet. Hjælpemiddeludstillingen på Instituttet fungere i dag som en udstilling, hvor man også har mulighed for at se og afprøve produkter, men selve salget foregår via KIK, som Hjælpemiddeludstillingen henvender sine klienter til.