Handelsbetingelser

 

Køb hos Butik KIK

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Butik KIK, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra Butik KIK. Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Butik KIK's grossister. Butik KIK gør SÆRLIGT OPMÆRKSOM på, at med mindre andet er nævnt, så er HOVEDSPROGET, i manualerne til de varer som Butik KIK sælger, ENGELSK vi har dog mange oversatte manualer på Dansk.


Forsendelsesomkostninger

Administrations- og forsendelsesomkostninger afhænger af varens værdi, størrelse og vægt - dette vil fremgå af faktura. 

Levering.

Pakke  1 - 2 dage.

Brevforsendelse. 7 Dage +

Bestiller du inden kl. 14.30, vil din ordre blive afsendt samme dag, hvis alle varerne er på lager.

 

Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Der henvises i øvrigt til Købelovens § 78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

 

Anvendelse af reklamationsret

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Butik KIK inden rimelig tid efter varens modtagelse.

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post eller indlevere den på vores adresse: Blekinge Boulavard 2  2630 Taastrup.

Privatekunder bedes kontakte os på telefon 36 46 19 60 eller mail salg@butikkik.dk   for at få tilsendt en frankeret og adresseret returlabel, således at Butik KIK betaler fragtomkostningerne.

Bemærk, at varer der sendes uden porto, på efterkrav eller uden omdeling, nægtes modtaget af Butik KIKf

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Butik KIK' udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Butik KIK.

 

14 dages returret

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi købesummen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i original emballage og i sæsentlig samme stand som da varen blev modtaget.
Såfremt varen har været monteret/installeret/taget i brug bortfalder returretten.
Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Butik KIK ud fra en mulig salgsværdi.
Med hensyn til software skal forseglingen være ubrudt.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark (eller anden fragtmand) senest 14 dage efter modtagelsen eller være tilbageafleveret på Butik KIK’ adresse: Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup ligeledes indenfor 14 dage efter modtagelsen.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Butik KIK, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Butik KIK returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

 

Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Butik KIK skal være forsvarligt indpakket.

Butik KIK anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Butik KIK. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Alle produkter, der modtages fra Butik KIK indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.

 

Er de i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Butik KIK, at De retter henvendelse til salg@butikkik.dk eller på telefon 36 46 19 60

 

Privat politik

-For at handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.

Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

 

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende  Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode  Butik KIK forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt  Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.

Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned. Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.

 

Tilbagesendelse af varer, som ikke indeholder fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til Butik KIK, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. Butik KIK forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale.

Testgebyret er DKK 200,00 pr. halve time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

 

Betaling

De mulige betalingsmåder er:

Kontant, VISA Dankort og Mastercard

Ved køb på VISA Dankort og Mastercard, trækkes pengene samme dag.

Alle beløb afregnes i Danske kroner(DKK).

 

Priser, kontrakter og transaktions gebyrer

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Alle transaktion gebyrer er fastsat i overenstemmelse med Nets fastsate gebyrer, som ses nedenfor:

Ved transaktion på 100 DKK 1000 DKK
Betalingsmåde: Dankort/Visa-Dankort Mastercard

dankort

Transaktionsomkostning Transaktionsomkostning

 

(50,01 - 100 kr. gebyr 1,10)

(over 100,00 kr, 1,45 DKK + 0,1% afbeløbet)

1,10 DKK 2,45 DKK

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Alle kontrakter indgåes på dansk

 

Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

 

Ordrebekræftelse

Butik KIK opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

 

Afbestillinger

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, skal det  ske ved at fremsende en e-mail med mærket "Afbestilling" til salg@butiikik.dk eller ring 3646 19 60 . Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.  Afbestilling bør ske inden kl. 14.00 samme dag, som bestillingen er foretaget.